17,101,012.00 BTC
НАЛИЧНИ БИТКОЙНИ

ТЪРГОВИЯ С ДРУГИ КРИПТОВАЛУТИ

Дата: 09 май, 01:02
Logos2

Купете и продайте Биткойн кеш (Bitcoin Cash), Етериум (Ethereum), Рипъл (Ripple) и Лайткойн (LTC) през платформата на www.xchange.bg на най-изгодни цени! 


Тъй като процесът не е автоматизиран, приемаме поръчки за покупка и продажба на стойност над 1000 евро (2000лв.), но запазваме ниската комисиона, за да се възползвате от възможно най-добър курс. 


Изпратете ни имейл на [email protected] и ще изпълним транзакцията в най-кратки срокове.


Как да купя  Биткойн Кеш, Етериум, Лайткойн и Рипъл?

Посочете в имейла за каква сума искате да купите съответната криптовалута и оставете номер за връзка. След като получим изпратената от Вас сума в лева/евро, ще Ви изпратим съответното количество по актуалния пазарен курс.


Методи за плащане:

1)Изпратете или внесете на каса сумата, за която искате да купите криптовалута, по една от сметките ни в Първа Инвестиционна Банка:

BGN:
Глобал Ексчейндж ООД
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Основание: покупка на Етери


Такса към банка: за банков превод около 1лв., зависимост от Вашата банка; ако внесете сумата по нашата сметка на каса в ПИБ - около 4лв.


EUR:
Глобал Ексчейндж ООД
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Основание: покупка на Етери


2) Изпратете ни сумата по ePay - Ще генерираме специален линк за Вас или ще Ви дадем код, който да използвате за превода. Такса 1.2% от стойността на транзакцията.


3) Внесете сумата на каса на EasyPay по Клиентски номер (КИН): 4716020829 ("Глобал Ексчейндж" ООД). Обърнете внимание, че има лимит от 5000лв. Такса 1.2% от стойността на транзакцията.


Как да продам Етериум, Лайткойн и Рипъл?

Посочете в имейла за каква сума искате да продадете съответната криптовалута и оставете номер за връзка, както и информацията, нужна спрямо метода, по който искате да Ви се разплатим. След като получим изпратеното от Вас количество, ще Ви изпратим сумата.


Ще Ви дадем адрес, на който да изпратите криптовалутата на имейл.1) Банков път 

- Име на собственика на сметката

- IBAN


Такса: 1лв.


2) ePay

- Вашия КИН


Няма такса.


2) EasyPay

- Трите имена на получателя

- ЕГН на получателя

(ако данните не съвпадат точно, EasyPay ще откаже плащането!)


Таксата зависи от размера на транзакцията: виж тук.