16,987,750.00 BTC
НАЛИЧНИ БИТКОЙНИ

Нови по-добри курсове за покупка и продажба на Биткойн!

Дата: 12 фев., 13:14
Front

Ние от xChange.bg сме безкомпромисни в нашата мисия – да направим биткойн достъпен за всички - качествено, бързо, удобно и сигурно!


За съжаление, поради проблемите с българските банки, които започнаха в средата на декември минаналата година и донесоха много рискове, несигурност и доста по-високи разходи, бяхме принудени да увеличим процента на нашата комисиона.


През последните месеци обаче непрестанно се борихме да намерим начин да продължим да работим за нашата кауза и смятаме, че усилията ни не бяха напразни. Бяхме единствените на българския пазар, които съумяха да продължават да предоставят лесен достъп до Биткойн и алткойните без прекъсване.


Надяваме се, че този период е зад гърба ни и продължаваме да бъдем основната платформа за покупка и продажба на Биткойн на българския пазар, тъй като се стремим да направим достъпа по-лесен както до информацията за Биткойн и останалите криптовалути, така и до самите тях.


Продължаваме да се развиваме, както и да възобновяваме стари практики, които считаме за полезни за нашите клиенти. Отново ще предоставяме ежеседмични анализи на цената на Биткойн, както и ще качваме статии, свързани с последните развития около криптовалутите, за което ще си партнираме и с други сайтове от криптообществото в България.


Освен това много скоро ще улесним покупката и продажбата на други криптовалути, за което имаме голям интерес от страна на нашите клиенти!


Ако имате въпроси или предложения, ще се радваме да ни пишете на [email protected]


Пожелаваме Ви успех в света на криптовалутите!

- От екипът на xChange.bg


ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ


Имаме ОТНОВО нова банкова сметка! СМЕТКАТА В ОББ Е ЗАКРИТА!

Нова сметка в Пощенска Банка:

Глобал Ексчейндж ООД
BG50BPBI88981028544901


Плащания през EasyPay и bPay

Може да купувате Биткойн през EasyPay, като вече процентът, който изискват е 3% от стойността на транзакцията. Услугата bPay също работи. За да платите трябва да изберете опция EasyPay във формата за покупка на Биткойн, а след това да платите с банкова карта на банкомат. Като въведете "60000" за номер на търговец и 10-цифрения код, който сме Ви предоставили. Подробни инструкции как се работи на банкомата, може да намерите тук: https://www.epay.bg/v3main/front?p=b_pay


Покупка от нов IBAN

При покупка от нова банкова сметка, задържаме изпращането на Биткойна до края на следващия работен ден. xChange.bg също си запазва правото да задържа всяка поръчка до следващия работен ден, която счита за подозрителна.