17,150,675.00 BTC
НАЛИЧНИ БИТКОЙНИ

Криптомания? Хардуерните портфейли за Биткойн се нареждат сред топ продуктите в Амазон!

Източник: cointelegraph.com от Уилям Субърг | Дата: 12 окт., 09:57
Ledger nano s vs trezor vs keepkey wallet 768x510

Хардуерният портфейл Ledger Nano S за съхранение на Биткойн и други криптовалути се нареджа на 8-мо място сред най-продаваните продукти в категорията за компютри и аксесоари в онлайн гиганта Амазон. Поради по-ниската си цена, портфейлът изпреварва двата си най-големи конкурента Trezor и KeepKey, които се нареждат също на добри места, съответно 133 и 231 в класацията.


И конкурентът на Ledger, Trezor, отбелязва много силни продажби. Въпреки че не е толкова популярен в Амазон, от компанията изчерпваха количествата си няколко пъти тази година, а артикулите бяха продавани неофициално на доста по-високи цени. Trezor е и първият хардуерен портфейл, често наричан “златния стандарт на хардуерните портфейли“.


СПЕЧЕЛИ TREZOR ОТ EXCHANGE.BG - ВИЖ КАК ТУК!


Популярността на хардуерните портфейли са добър индикатор как Биткойн и криптовалутите набират все повече популярност сред обикновения човек.


В същото време хардуерните портфейли също привлякоха внимание през последната година, поради редица хакерски атаки, насочени към криптоборсите, както и поради други пропуски в сигурността. Освен, че хардуерните портфейли дават по-голяма сигурност на притежателите на Биткойн, предоставят и по-лесен достъп в случай на разцепване на мрежата на най-голямата криптовалута.


Създаването на Биткойн Кеш от мрежата на Биткойн това лято създаде проблеми за тези хора, които държаха Биткойна си в онлайн портфейл, тъй като решението дали ще бъде поддържан новият Биткойн беше в ръцете на програмистите, стоящи зад самия портфейл. Потребителите на Blockchain.info все още чакат за лесен достъп до техния Биткойн Кеш, а в края на октомври се очаква още едно разцепване на криптовалутата!


СПЕЧЕЛИ TREZOR ОТ EXCHANGE.BG - ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ТУК!


1. Направи поръчки без значение за покупка или продажба на Биткойн и колко на брой oт един и същи профил,

2. стига общата им стойност в лева да е поне 10 000.00 лв.; и

3. поръчките да са направени и изпълнени между 00:00ч. на 1 октомври 2017 и 23:59ч. на 31 октомври 2017.


Статията е преведена и адаптирана от cointelegraph.com!